Elburg – Met een bedrijfsbezoek aan twee bedrijven en een etentje bij een lokaal restaurant is het politieke jaar op vrijdag 3 september officieel geopend. Een afvaardiging van de raad en het college hebben een bezoek gebracht aan de bedrijven Mogema op ’t Harde en Allround Zonwering in Oostendorp. Aansluitend werd er gegeten bij restaurant De Haas.

 

Mogema

Mogema uit ’t Harde is gespecialiseerd in het vervaardigen van frames voor machines en vacuümkamers. Tijdens het bezoek hebben we een rondleiding gekregen door het pand, waarbij onder andere een demonstratie werd gegeven van de aanwezige frezen en de diverse ‘clean rooms’. In deze ruimtes worden de vervaardigde producten in diverse stappen schoongemaakt tot het niveau dat de klant wenst.

 

Allround Zonwering

Het bedrijf Allround Zonwering is gevestigd in Oostendorp. Allround Zonwering is een fabrikant van zonwering en rolluiken, waarbij alle innovatie van producten is afgestemd op de (wisselende) weersomstandigheden in Nederland. Allround producten zijn verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde dealers in Nederland en Duitsland.

 

 

Restaurant de Haas

Terug van weggeweest: Restaurant de Haas in Elburg. Een gezellig restaurant met heerlijk eten. Een aanrader.

 

Algemeen Belang dankt de ondernemers voor hun gastvrijheid en wenst ze veel succes met hun schitterende bedrijven.