Op maandag 8 april 2019 was er weer de jaarlijkse ledenvergadering van Algemeen Belang. Erik Land uit Oostendorp is verkozen tot bestuurslid van de partij. Hij neemt het stokje over van Tijmen van de Beek, die werd bedankt voor zijn jarenlange inzet voor het Algemeen Belang.

Onder het genot van een hapje en drankje werd er met de wethouder en de raadsleden over belangrijke issues van gedachten gewisseld. Thema van de avond was ‘ondernemen in de gemeente Elburg’ met als gastspreker de lokale zakenman Erwin Vos van het verzekeringskantoor Visscher Assurantiën aan het Klaverblad in Elburg.
Op inspirerende wijze vertelde Erwin over zijn passie voor het evangelie, karpervisser en zijn werk als verzekering- en hypotheekadviseur. “Goed gedaan is beter dan goed gezegd is zijn motto en hield hij ook de partij voor.
Beladen onderwerp was het handhavingsbeleid in de gemeente waarbij de menselijke maat wordt gemist en wat een belangrijk verkiezingsthema was. Ook zijn er zorgen over de beschikbaarheid van betaalbare woningen voor jong en oud, omdat de jeugd anders noodgedwongen de gemeente verlaten. Vos besloot zijn verhaal met een quote van Marten Luther King: “het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen”.

De partij kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst!