Beert van Loo stopt eind mei 2020 als raadslid van de Gemeente Elburg. De fractievoorzitter van Algemeen Belang Elburg maakte dit afgelopen maandagavond bekend tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de partij. Sinds maart 2002 was Beert raadslid voor Algemeen Belang. Beert was naast raadslid ook nestor van de gemeenteraad en plaatsvervangend raadsvoorzitter.

Het bestuur en de fractie van Algemeen Belang dankt Beert voor zijn jarenlange inzet voor de gemeente Elburg. Voorzitter Lammert Vinke: ‘Als agrariër is Beert gewend hard te werken; iets wat hij zeker ook deed als raadslid.’ Als bijzonderste momenten van zijn raadslidmaatschap noemt Van Loo: ‘Het afscheid van burgemeester de Lange, burgemeester Dijksma en de installatie van burgemeester Roosendaal’. Als nestor van de raad had hij hierin een belangrijke taak.

Tijdens de raadsvergadering van 25 mei 2020 wordt er officieel afscheid genomen van Beert van Loo. Wie hem opvolgt als raadslid voor Algemeen Belang Elburg wordt binnenkort bekend gemaakt.